BC Elektro Technics biedt verschillende diensten aan. Buiten de verkoop van metaaldetectoren, is BC Elektro Technics ook actief als zelfstandig metaaldetectorist die zijn diensten aanbied aan Archeologische diensten en bedrijven. Ook voor kleine elektriciteitswerken kan je BC Elektro Technics contacteren. 

BC Elektro Technics wenst enkel toestellen aan te bieden aan de beste prijs / kwaliteit. Indien een toestel niet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet, zal die zonder pardon uit het gamma van BC Elektro Technics verdwijnen.

BC Elektro Technics zal steeds de allerbeste service voor zijn klanten nastreven. 

Er zijn toestellen beschikbaar in zowat elke prijsklasse. Er zijn uiteraard verschillen tussen de goedkopere en de duurdere modellen, wat niet wil zeggen dat je met een duurder toestel daarom véél meer vondsten zal doen. Met elk van deze toestelletjes kan deftig gedetecteerd worden en de eerste vereiste is dat je over het voorwerp gaat. 

Er kan online besteld worden en dan wordt het toestel kosteloos bij U aan huis bezorgd, of U kan een afspraak maken om Uw toestel zelf komen af te halen, met de nodige uitleg gegeven door BC Elektro Technics.

Service aan huis geleverd door BC Elektro Technics!!! Indien gewenst, komt BC Elektro Technics zelf het toestel aan huis uitleggen (omtrek van 60 km rond Geel), na het maken van een afspraak.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het telefoonnummer 0479/42.53.95, via het contactformulier op deze website of door te mailen naar info@metaal-detector.be .

Een probleem met het aanmelden van je vondsten? BC Elektro Technics zal je bijstaan en helpen.